Andy og Katie Levitre, nybakte foreldre gjør seg klar til Super Bowl!

Rett som det er dukker det opp en diskusjon rundt dette med idrettsstjerner og fødsler. Er det virkelig verdt det å gå glipp av ditt barns fødsel for å delta i en fotballkamp, noe som egentlig er en ganske uviktig ting? Noen vil peke på at familien alltid vil være viktigst og at i et hvilket som helst annet yrke vil det være uhørt at noen går på jobben i stedet for å være til stede ved fødselen, mens andre vil hevde at det er såpass mange penger involvert at spillerne må innfinne seg i å være på banen. Til syvende og sist burde dette med fødsler være opp til de individuelle foreldrene å finne ut av, men det vil allikevel ikke hindre fans og forståsegpåere verden rundt fra å diskutere.

Andy og Katie Levitre

For Atlanta Falcons’ guard Andy Levitre tok fødselsdiskusjonen en ny vending i løpet av årets sluttspillkamp mot Seattle Seahawks, da det ikke bare var Herr Levitre som stod i fare for å gå glipp av fødselen, men også, av alle, hans kone! Katie Levitre var på vei til kampen for å se den da hun begynte å kjenne at hun fikk veer. Men fødsler kunne jo vare flere dager, tenkte hun, og derfor regnet hun med å kunne få med seg kampen før fødselen begynte på ordentlig. I følge Katie var ikke det første kvarteret (av kampen, altså), så ille, men at hun etter det begynte å føle såpass sterke smerter at hun måtte komme seg opp og gå rundt i gangene på Georgia Dome for å få tankene vekk fra smertene.

Ved kampslutt var fødselen i gang, og både Andy og Katie måtte skynde seg av gårde fra stadion for å komme seg til sykehuset. Like etter midnatt, fire timer senere, ble de foreldre til en datter, Lily Levitre. Da Falcons-trener Dan Quinn hørte om Katies tøffhet sendte han henne en gameball.

Nå, tre uker senere, gjenstår det å se om familien Levitre kan få en Super Bowl-ring for å gjøre lykken komplett.

Katie Levitres kampball
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x