Christian McCaffrey: En helt OK sophomore-sesong

Christian McCaffrey - Stanford 2015

Stanford sin RB/KR/PR har 2 år igjen på college – etter den sesongen vi nettopp har vært igjennom. Forutsatt at ikke NFL lokker ham ut før den tid. Etter 2015-sesongens utrolige prestasjoner fra McCaffrey sin side er det ikke vanskelig å se for seg at Ed McCaffrey sin sønn kan komme til å gjøre det brukbart på neste nivå også.

Christian McCaffrey - Official Sophomore Highlights HD Rose Bowl Highlights Included

 

McCaffrey toppet det hele i Rose Bowl natt til lørdag, med 368 «all-purpose» yards. Han var over 100 yards på løp, og over 100 yards på mottak også. Han vant riktignok ikke Heisman Trophy, men etter den prestasjonen var det svært mange som påpekte at han burde ha gjort nettopp det. Derrick Henry var utvilsomt en verdig vinner, men er det faktisk slik at Christian McCaffrey var en enda mer verdig vinner? Nuvel; han får sjansen igjen de kommende årene, og er utvilsomt favoritten når vi går inn i 2016-sesongen. Så får vi se; det er heller sjelden at den som er Heisman-favoritt ved begynnelsen av året er den som vinner til slutt. College-fotballen er såpass uforutsigbar, og det er svært mange om beinet.

Ydmyk er han også. Her er et intervju etter Rose Bowl:

Christian McCaffrey: "I couldn't ask for a better group of guys"

 

Heeeelt til slutt; siden det trolig finnes folk der ute som faktisk ikke husker Ed McCaffrey og hva han stod for på banen, så tar vi med noen gamle highlights (med tidsriktig musikk) av en meget bra receiver:

Ed McCaffrey great plays

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x