Vi har pratet med…Tromsø Trailblazers!

tromsø trailblazers logoEn ny sesong er på trappene og i den forbindelse har vi sendt lagene i 2. divisjon tre spørsmål hver. Neste lag ut er Tromsø Trailblazers.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi startet først med et juniorlag i høst, så det vil nok fortsatt være noen år til vi kan glede oss over seniorspillere derfra, men vi har hatt vært veldig aktive på rekrutteringsfronten og fått inn mange nye spillere, spesielt fra byens studentmiljø. Noen av disse har også tidligere erfaring fra andre klubber i Norge. Vi teller nå over 40 medlemmer i Senior Herrer, og det mener vi er et godt utgangspunkt.

Foto: Ingrid Skjelmo
Foto: Ingrid Skjelmo

Målsetting for årets sesong med laget

Fortsette den positive kurven fra i fjor. I fjor startet vi med to kamper hvor vi ganske tydelig var svakere enn motstanden – mot Trolls 2 og Hurricanes. Etter det fulgte to jevne kamper som allikevel endte i tap mot Swans og Hunters, før det til slutt ble en litt skuffende avslutning mot Raiders resultatmessig, men med en del positive steg fremover spillemessig. Vi mener at vi i år bør klare å ta et steg opp, vinne noen av de jevne kampene og samtidig også være mer med i møtet med den virkelig vanskelige motstanden. Målsetningen er altså å bygge videre, være konkurransedyktig i samtlige kamper og å hente noen seire hjem nordover.

Tanker om motstanderne deres i inneværende sesong

Vi åpner mot Vikings 2, som det selvsagt er vanskelig å si så mye om ettersom det er et helt nytt lag av året. Vi regner med at de vil ha en stab rundt seg med masser av erfaring og at spillerne deres selvsagt vil ha nytt godt av å ha blitt trent i en av Norges mest profesjonelle klubber. Vi ser frem til utfordringen det kommer til å bli.

Det som følger er bortekamper mot Hunters og Raiders. Hunters ser fortsatt ut som et fysisk lag, og vi håper vi har klart å legge til nok fysikk til å kunne konkurrere med dem i år. Vi forstår ut fra det vi hører at Raiders har klart å omstille seg bra etter at QB/HC Max Emanuelson forlot klubben og vi tror de fortsatt kan være en trussel i luften slik de var i fjor.

Vi møter så Trolls 2 hjemme. De slo oss ganske hendig i fjor, men det var den første kampen vi noen gang spilte. Vi forventer å være mer konkurransedyktige i år. Trolls 2 kan være blant de beste lagene i 2. divisjon, så det kan bli en veldig artig test for oss.

Vår siste hjemmekamp er mot Kings. Vi forstår det sånn at Kings har fått inn spillere fra Grenland, samt at de har en farmeravtale på gang med Sarpsborg, så da vil de jo forhåpentligvis klare å reise litt bedre enn de gjorde mot slutten av sesongen i fjor. Kings var på samme nivå som oss i fjor. Vi har forbedret oss, mener vi, men vi tror også de har gjort det. Det kan bli en veldig artig lørdag, det her.

Vi avslutter sesongen borte mot Lillestrøm. Vi er veldig spente på å se hva Lillestrøm kan få ut av juniorlagene sine, som vi vet de har gjort mye bra med. Ut over det er de ikke et lag vi kjenner så godt, men vi tror vi skal ha gode muligheter til å klare å matche opp med dem.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x