Trenerskifte hos Eidsvoll: Hall overtar roret fra Reap!

For noen dager siden gikk Eidsvoll 1814s ut med en pressemelding hvor de forteller at det blir ny hovedtrener for 2018-sesongen. Lagets hovedtrener i 2017, TJ Reap, forsvinner ut av kabalen, mens lagets importspiller i 2017 vil bekle rollen både som import og hovedtrener!

1814s-leder Haakon Wenger og ny hovedtrener, Michael Hall. Foto: 1814s

Som Michael Hall fortalte oss i kjølvannet av NM-finalen ville han fortsatt være i landet og fungere som trener på juniornivå, slik også TJ Reap har i løpet av høsten. Nå blir den erfarne importspilleren sin trenerrolle utvidet til også å lede seniorlaget på treningsfeltet og i kamp. Hall kom inn som ny importspiller etter at Eidsvoll 1814s i en årrekke hadde benyttet seg av Riley Bowen sine tjenester. Det var ingen små sko å fylle, men Hall viste tidlig at han evnet å gjøre det på en solid måte. Både som LB og RB var han en meget markant spiller i Eliteserien 2017, og endte da også opp på All-Star laget for sesongen.

Eidsvoll sin pressemelding finner du i sin helhet her:

Dette betyr nødvendigvis at man takker TJ Reap for følget. Etter det Amerikansk Fotball erfarer har Reap hatt et langsiktig perspektiv på å være i Eidsvoll og Norge, inkludert et ønske om å fortsette som trener. Slik blir det altså ikke, og Eidsvoll 1814s har nå sin fjerde hovedtrener (Geoff Buffum og Greg Kleidon i årene før Reap) på fire sesonger. Som pressemeldingen til 1814s skisserer har man funnet seg til rette med en annen løsning i 2018 enn i 2017, og en løsning som også gir en «to fluer i en smekk»-effekt rent økonomisk ettersom man altså velger å ha importspiller og hovedtrener i form av en og samme person.

Den personen er altså Michael Hall, og vi ønsker både ham og Eidsvoll 1814s lykke til med det nye oppsettet!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x