Podkast

Fra slutten av januar 2016 får du jevnlige podkaster fra oss. På denne siden finner du en oversikt over podkastene vi publiserer, er vert for eller har som samarbeidspartnere. Vi har også inkludert info og linker til andre norske podkaster om amerikansk fotball lenger ned på siden, og våre siste saker med podkast som tema nederst.

Vi har pr. dags dato to podkaster som har hatt eller har tilknytning til Amerikansk Fotball; Amerikansk Fotball Podkast og Pickpreik.

Amerikansk Fotball Podkast har fokus på det som skjer på tvers av ligaer og nivåer, og kanskje særlig hva som foregår i Norge. Egen side med episodearkiv og shownotes for alle episoder av Amerikansk Fotball Podkast finner du her!

Pickpreik er det nye navnet til podkasten som tidligere het M&M om NFL, og har fokus rettet mot verdens beste liga – National Football League. Egen side med siste episode, episodearkiv og shownotes for en god del episoder av Pickpreik finner du her!

Andre norske podkaster

Norske podkaster med amerikansk fotball -og særlig da NFL- som fokus har eksistert i snart et tiår. Nedenfor har du en oversikt over de andre podkastene (altså de som ikke allerede er nevnt ovenfor) vi kjenner til at har eksistert og har produsert innhold mer enn 2-3 episoder.

  • Touchdown SRIB: Første norske podkast (og jevnlige radioprogram) om amerikansk fotball, startet hos studentradioen i Bergen. Første episode gikk på lufta 12.september 2013. Siste innhold laget rundt Super Bowl 2015.
  • Viasat NFL Podcast: Med offisiell tilknytning til Viasat fikk denne podkasten en god del oppmerksomhet. Var i live fra februar 2015 til tilsvarende tidspunkt i 2018.
  • NFL Norge – Pick Six: Leverte et betydelig antall episoder mens den holdt på i 2015 og 2016.
  • M&M om NFL: Oppstart tidlig i 2016, skiftet etterhvert navn til Pickpreik og holder det fortsatt gående under det navnet.
  • Practice Squad: Studentradioen i Bergen for andre gang! Nye folk, nytt innhold. Eksisterte i 2019.
  • Litt NFL på norsk: Første episode i juli 2020.
  • Tits Talk Tackles: Norske damer med meninger og en del episoder bak seg etterhvert. Første episode kom i september 2020.
  • Oval Ball: Første episode i april 2021.
Siste saker om podkast:

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 37

Hvordan har Covid19 påvirket norske klubber? Hvordan har klubbene håndtert pandemien og restriksjonene den har ført med seg? Hvordan planlegger ...
Les Mer…

Podkasten Pickpreik arrangerer «NM i Mock Draft»: – Et hakk opp

Er du Norges beste «mockdrafter»? Nå kan du bevise det, når NFL-podkasten Pickpreik arrangerer sin årlige Mock Draft-konkurranse for sjette ...
Les Mer…

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 36

Etter snaut 4 år er vi tilbake med Amerikansk Fotball Podkast når AmFotball.com relanseres! Og hva er vel mer naturlig ...
Les Mer…

Ny norsk NFL-podkast på lufta: Hils på Oval Ball!

I løpet av det siste tiåret har en del norskspråklige podkaster med fokus på amerikansk fotball, og særlig NFL, kommet ...
Les Mer…

Ny Pickpreik-episode: Draftpick 11 til 20

Det nærmer seg draft, og Pickpreik fortsetter å fordype seg i årets prospects ...
Les Mer…