Podkast

Fra slutten av januar 2016 får du jevnlige podkaster fra oss. På denne siden finner du en oversikt over podkastene vi publiserer, er vert for eller har som samarbeidspartnere. Vi har også inkludert info og linker til andre norske podkaster om amerikansk fotball lenger ned på siden, og våre siste saker med podkast som tema nederst.

Vi har pr. dags dato to podkaster som har hatt eller har tilknytning til Amerikansk Fotball; Amerikansk Fotball Podkast og Pickpreik.

Amerikansk Fotball Podkast har fokus på det som skjer på tvers av ligaer og nivåer, og kanskje særlig hva som foregår i Norge. Egen side med episodearkiv og shownotes for alle episoder av Amerikansk Fotball Podkast finner du her!

Pickpreik er det nye navnet til podkasten som tidligere het M&M om NFL, og har fokus rettet mot verdens beste liga – National Football League. Egen side med siste episode, episodearkiv og shownotes for en god del episoder av Pickpreik finner du her!

Andre norske podkaster

Norske podkaster med amerikansk fotball -og særlig da NFL- som fokus har eksistert i snart et tiår. Nedenfor har du en oversikt over de andre podkastene (altså de som ikke allerede er nevnt ovenfor) vi kjenner til at har eksistert og har produsert innhold mer enn 2-3 episoder.

  • Touchdown SRIB: Første norske podkast (og jevnlige radioprogram) om amerikansk fotball, startet hos studentradioen i Bergen. Første episode gikk på lufta 12.september 2013. Siste innhold laget rundt Super Bowl 2015.
  • Viasat NFL Podcast: Med offisiell tilknytning til Viasat fikk denne podkasten en god del oppmerksomhet. Var i live fra februar 2015 til tilsvarende tidspunkt i 2018.
  • NFL Norge – Pick Six: Leverte et betydelig antall episoder mens den holdt på i 2015 og 2016.
  • M&M om NFL: Oppstart tidlig i 2016, skiftet etterhvert navn til Pickpreik og holder det fortsatt gående under det navnet.
  • Practice Squad: Studentradioen i Bergen for andre gang! Nye folk, nytt innhold. Eksisterte i 2019.
  • Litt NFL på norsk: Første episode i juli 2020.
  • Tits Talk Tackles: Norske damer med meninger og en del episoder bak seg etterhvert. Første episode kom i september 2020.
  • Oval Ball: Første episode i april 2021.
Siste saker om podkast:

Pickpreiks store Super Bowl-spesial med NFL-guru Asbjørn Slettemark

Det er tid for Pickpreiks årlige Super Bowl-podcast, og superveteran Asbjørn Slettemark er med på lasset! ...
Les Mer…
Foto: Mattis Holt

Pickpreik med Senior Bowl-spesial

Gutta i Pickpreik tok sats og sendte Mattis til Mobile, Alabama, og spilte inn en podcastepisode direkte fra taket på ...
Les Mer…

Pickpreik spår NFL-sluttspillet

Det er tid for playoffs! Og Pickpreik er på pletten for å gi deg hvem vi tror vinner alle kampene ...
Les Mer…

Årsrevyen: Amerikansk Fotball 2017 – takk for i år!

2017 Vi har kommet til 31.desember, og tradisjonen tro har vi på årets siste dag en artikkel hvor vi ser ...
Les Mer…

Ny Pickpreik-episode: Hva er et mottak?

Tanker Cleveland Browns med vilje? Vi diskuterer – Mads er brennsikker. Vi prater også om omveltningene i Carolina Panthers, og ...
Les Mer…