Om siden

Vi begynte livet som en Facebook-side, Amerikansk Fotball, og gikk «live» 25.november 2013. Etterhvert fikk vi også på plass en Twitter-side, Instagram-konto og Youtube-konto, men det er primært Facebook-siden som har blitt mest lagt merke til i sosiale medier så langt.

Det uttalte målet ved oppstart var som følger:

Denne siden har som fokus å være en samleside for interessant informasjon om amerikansk fotball. Vi lager også våre egne saker i tillegg til å presentere andres. Vi følger de fleste ligaer og vil gi deg både resultater, kommentarer, informasjon om TV-dekning i Norge, historiske fakta, bakgrunnsinfo og ikke minst regler og taktikk!

Dette beskriver i høy grad hva vi også er i dag. Websiden som du nå leser på så dagens lys nøyaktig 1 år etter at vi åpnet på Facebook, da vi etterhvert så et større behov både for å være tilgjengelig utenfor Facebook, og for å ha et sted hvor linker, saker vi selv skriver, og ressurser vi ønsker å ha permanent tilgjengelig for våre lesere er lett tilgjengelig.

Initiativet til siden ble tatt av Jarle Magnus Henriksen. Bakgrunnen er en stor interesse for det meste rundt amerikansk fotball, og en tanke om at det å dele mye av det amerikansk fotball-relaterte man kikker på uansett ikke vil være skadelig for interessen hos andre heller.

Vi har en engelskspråklig forgjenger, The Norwegian Football Junkie (TNFJ), startet av samme mann helt tilbake i 1998. Når vi denne gang har valgt å stort sett ha innhold på norsk, så er det et bevisst valg knyttet til hvem vi retter oss mot: Norskspråklige som er interessert i amerikansk fotball. Vi har fra tid til annen engelskspråklig stoff også, typisk når det foregår noe i Norge som har interesse for et større publikum enn bare det norske, eller hvor vi har unikt innhold som vi ser har større interesse også for et utenlandsk publikum.

Etter oppstarten i slutten av november 2013 har det også blitt flere som bidrar med innhold til siden. Her presenterer vi både våre faste skribenter og andre bidragsytere som gjør siden til det den er:

Vi er stadig på jakt etter flere engasjerte mennesker som kan være med å bidra. Ønsker du å være med på å spre kunnskap og interesse for amerikansk fotball samtidig som du er del av et miljø som gir deg oppbakking? Kontakt oss, eller publisér dine egne saker via denne siden!