På trening med CFL-proff Kåre Vedvik!

Kåre Vedvik er den eneste norske proff-spilleren noensinne i Canadian Football League (CFL). Han har i tillegg sett spilletid i National Football League (NFL) og på høyeste universitetsnivå (NCAA FBS), og er utvilsomt Norges fremste utøver av amerikansk fotball i løpet av de siste 20 årene når det å være profesjonell spiller legges til grunn.

For tiden er Kåre punter for Saskatchewan Roughriders i Canadian Football League, men i deler av pausen mellom 2021- og 2022-sesongen har han vært hjemme i gamlelandet i en lengre periode. Vi var med Kåre på den aller siste treningsøkta i hjembyen Stavanger før han igjen tok turen over dammen til Nord-Amerika for å gjøre de siste forberedelsene til årets CFL-sesong som begynner for fullt i midten av juni.

Her har du to videoer vi har laget med Kåre Vedvik nå i månedsskiftet mars/april. Først har du en intervju-video på ca. 5 minutter tatt opp rett i etterkant av treningen:

Intervju med CFL-proff Kåre Vedvik

Til slutt har du en film på rett under 20 minutter som gir deg både intervjuer, innsikt i hvordan Kåre trener, samt en del tips fra ham om detaljer rundt det han driver med i sporten: Punting og kicking.

Trening med football-proff Kåre Vedvik!

Vi takker Kåre for at han tok seg tid til å tilbringe noen timer med oss på treningsfeltet, og ønsker ham og Saskatchewan Roughriders lykke til med den kommende sesongen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x