Amerikansk Fotball Podkast – Episode 68

Vi står foran sesongen 2023: I denne episoden ser vi nærmere på vårens seriespill. Vi sveiper også innom ansettelser, klubbledere som gir seg, arrangement som blir noe av – og ikke blir noe av. Hva er status for amerikansk fotball i Norge akkurat nå? Det får du høre tanker om i denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast!

Det begynner å bli en stund siden sist vi var på lufta, og vi har samlet en litt større forsamling enn normalt når vi i denne sendingen har med oss fire mann i studio! Vi begynner med Morten Midtsund og hans nyeste artikkelserie hvor han har kontaktet landets klubber og fått respons fra…noen.

Videre har vi notert oss at forbundet har fått på plass en ansettelse, og selve prosessen rundt ansettelse -ikke den som er ansatt- er et tema vi tar for oss. Både Harald Kruhaug og Patrick Hamnøy er med oss i diskusjonen om dette temaet, i tillegg til hele resten av sendingen!

Vi ser også på vårsesongen 2023; Eliteserien, 1.divisjon, junior og ikke minst det norske damelaget som spiller i svensk serie.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Patrick Hamnøy, Harald Kruhaug, Morten Midtsund og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 68 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Patrick Hamnøy, Harald Kruhaug og Morten Midtsund.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x