Podkast

Fra slutten av januar 2016 får du jevnlige podkaster fra oss. På denne siden finner du en oversikt over podkastene vi publiserer, er vert for eller har som samarbeidspartnere. Vi har også inkludert info og linker til andre norske podkaster om amerikansk fotball lenger ned på siden, og våre siste saker med podkast som tema nederst.

Vi har pr. dags dato to podkaster som har hatt eller har tilknytning til Amerikansk Fotball; Amerikansk Fotball Podkast og Pickpreik.

Amerikansk Fotball Podkast har fokus på det som skjer på tvers av ligaer og nivåer, og kanskje særlig hva som foregår i Norge. Egen side med episodearkiv og shownotes for alle episoder av Amerikansk Fotball Podkast finner du her!

Pickpreik er det nye navnet til podkasten som tidligere het M&M om NFL, og har fokus rettet mot verdens beste liga – National Football League. Egen side med siste episode, episodearkiv og shownotes for en god del episoder av Pickpreik finner du her!

Andre norske podkaster

Norske podkaster med amerikansk fotball -og særlig da NFL- som fokus har eksistert i snart et tiår. Nedenfor har du en oversikt over de andre podkastene (altså de som ikke allerede er nevnt ovenfor) vi kjenner til at har eksistert og har produsert innhold mer enn 2-3 episoder.

  • Touchdown SRIB: Første norske podkast (og jevnlige radioprogram) om amerikansk fotball, startet hos studentradioen i Bergen. Første episode gikk på lufta 12.september 2013. Siste innhold laget rundt Super Bowl 2015.
  • Viasat NFL Podcast: Med offisiell tilknytning til Viasat fikk denne podkasten en god del oppmerksomhet. Var i live fra februar 2015 til tilsvarende tidspunkt i 2018.
  • NFL Norge – Pick Six: Leverte et betydelig antall episoder mens den holdt på i 2015 og 2016.
  • M&M om NFL: Oppstart tidlig i 2016, skiftet etterhvert navn til Pickpreik og holder det fortsatt gående under det navnet.
  • Practice Squad: Studentradioen i Bergen for andre gang! Nye folk, nytt innhold. Eksisterte i 2019.
  • Litt NFL på norsk: Første episode i juli 2020, med 18de og hittil siste i februar 2021.
  • Tits Talk Tackles: Norske damer med meninger og en del episoder bak seg etterhvert. Første episode kom i september 2020.
  • Oval Ball: Første episode i april 2021.
Siste saker om podkast:

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 68

Vi står foran sesongen 2023: I denne episoden ser vi nærmere på vårens seriespill. Vi sveiper også innom ansettelser, klubbledere ...

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 67

Det har vært avholdt ledersamling for amerikansk fotball i Norge; vi tar for oss både form, farge og innhold samtidig ...

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 66

Høsten kan være en tung tid for mange, og for noen har børen blitt for tung å bære. I denne ...

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 65

Vi oppsummerer NM-finalen 2022, tar for oss en stor endring i det norske forbundet, ser frem mot 2023, ser på ...

Amerikansk Fotball Podkast – Episode 64

Norgesmesterskapet i amerikansk fotball står foran oss, og denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast handler om NM-finalen og de to ...