Redaksjon

Amerikansk Fotball består etterhvert av et antall mennesker som alle på ideelt grunnlag bidrar til siden vår. Dette er vår faste stab som regelmessig lager innhold som legges ut på Amerikansk Fotball. Her får du en oversikt over hvem vi er:

Jon T. Bakken
– Grafikk & video
Saker publisert av Jon

Martin Gusterud
– AMsportsTV, video

Jarle Magnus Henriksen
– Redaktør for AmFotball.com
Biografi
– Saker publisert av Jarle Magnus

Mette Isaksen
Saker publisert av Mette

Sveinung Søberg Løfaldli
Saker publisert av Sveinung

Morten Midtsund
Biografi
– Saker publisert av Morten

Thomas Olsen
Saker publisert av Thomas

Markus Sletbak
Saker publisert av Markus

Bidragsytere

Vi har en rekke personer som bidrar med informasjon til siden, blant annet fra de forskjellige klubbene i Norge. I tillegg har vi personer som fra tid til annen gir oss gode tips om saker verdt å publisere. Vi har dessuten åpent for at man kan publisere gjesteartikler, debatt-innlegg og lignende – noen bidrar også på det viset. Nedenfor har vi ikke listet opp samtlige personer i de forutnevnte kategoriene, men noen av navnene som går igjen innen alle kategorier av bidragsytere:

Kontakt oss hvis vi har glemt deg, og/eller hvis du har bidrag du har lyst å gi!

Fotografer

Vi har en egen underside for fotografer, hvor de som bidrar innen fotografi og som ikke er skribenter, er listet opp – inklusive linker til websider for de av dem som har en egen side med fokus på fotografi. I tillegg vil du ofte finne byline med fotografens navn på fotografier i våre innlegg her på Amerikansk Fotball.