Vi har pratet med….Kolbotn Hunters!

Vi har kontaktet de norske lagene i løpet av den siste halvannen måneden for å høre hva status er blant landets ivrige ildsjeler. I dag er det Kolbotn Hunters og deres grunnlegger Harald Kruhaug som gir oss et innblikk i status hos dem!

1) Beskriv årets utgave av laget, forventninger til årets sesong.

Fjorårets Hunters var det beste laget vi har hatt fra Kolbotn på lenge. Noen av disse spillerne er med videre men vi er avhengige av rookies for å stille et fullt lag. Det er alltid spennende, men vi har en bra gjeng og vi har en plan. Laget er fremdeles veldig ungt og de aller fleste er under 20 år.

2) Hva er årets målsetting; overleve eller vinne din divisjon?

Dersom vi deltar i 2. divisjon til høsten er målet å bli seriemestere igjen. Om vi deltar eller ikke avhenger litt av hvordan det blir. I fjor ble over 50% av kampene våre i divisjonen avlyst etter at motstanderlaget trakk seg. Kostnadene for å delta er ganske høye og det er vanskelig å forsvare de kostnadene for å delta i et seriespill som består av tre kamper.

Arkivbilde – Kolbotn Hunters mot Olavs Menn i 2017. Foto: Lena Foyn
3) Hva tenker dere om motstanden i 2023, hvem vinner din divisjon?

Det er umulig å si noe om motstanderne da vi ikke aner hvem som skal delta. Vi er forøvrig veldig positive til at påmeldingsfristen for høst-seriene har blitt flyttet mye nærmere seriestart, noe vi håper gjør at lagene som melder seg på er nærmere klare for seriespill enn det som har vært tilfelle før.

4) Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper?

Nå som 2. divisjon har blitt flyttet til høsten kan vi regne hele våren og forsommeren som forsesong. Det er lenge uten noen form for kampaktivitet så vi planlegger å kjøre scrimmages og eventuelt noen fulle treningskamper utover våren. I tillegg har forbundet planlagt to breddeturneringer før sommerferien som vi vil vurdere å delta på.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x