Amerikansk Fotball Podkast – Episode 59

Mads Erikssen Flåt er navnet på en norsk spiller som nylig deltok på CFL combine i Toronto; vi har snakket med hans trener Nicolay Falch Knutsen! I tillegg får du en rapport fra det nylig avholdte forbundstinget til Norges Amerikanske Idretters Forbund, samt ikke minst har vi med oss Martin Gusterud som tar for seg Scandinavian Cup! Til slutt avklarer vi noen mysterier og ser fremover på det som skjer i Norge nå mot slutten av april!

Hvordan gikk en norsk spiller fra nybegynner i sporten i fjor høst til toppresultater på en regional CFL combine i Oslo og deretter solide prestasjoner i CFL combine i Toronto i mars? Vi blir bedre kjent med historien om Mads Erikssen Flåt gjennom perspektivene til defensive koordinator i klubben hans Kristiansand Gladiators, Nicolay Falch Knutsen.

Deretter får vi en rapport fra Forbundstinget gjennom vår snakkesalige bergenser Jon T. Bakken med spørsmål og diskusjon fra Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen før vi går videre til Scandinavian Cup med AmSportsTV sin livestreamingsguru Martin Gusterud. Hvem tror han vinner de to puljene? Det er blant spørsmålene vi ser på med Martin.

Til slutt sveiper vi også innom både et arrangement i Førde nå i slutten av april, seriestart for U17 i samme tidsrom, og ikke minst det store mysteriumet rundt et nytt banenavn som har dukket opp i serieoppsettet som foreligger på forbundets websider!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Nicolay Falch Knutsen, Martin Gusterud, Jon T. Bakken, Morten Midtsund og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 59 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Nicolay Falch Knutsen, Martin Gusterud, Morten Midtsund og Jon T. Bakken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x