Ålesund: Nytt lag trenger nytt navn – du kan stemme!

Ålesund amfotball SED

For tiden foregår det flere forsøk på å starte opp nye amerikansk fotball-lag i Norge. Kongsvinger, Levanger og Ålesund er nye tilskudd. Levanger Wolfpack har kommet lengst, og er allerede både medlem av forbundet som organiserer sporten i Norge, og har gjennomført mange treninger. Kongsvinger og Ålesund er enda ferskere initiativ, og sistnevnte har kommet dithen at de er på jakt etter et kallenavn.

De har bestemt seg for å holde en avstemning på internett for å avgjøre hva det skal bli!

Ålesund - etter første møte 01 - 20150808
Styringsgruppa til Ålesund Amerikansk Fotball

Styringsgruppa som leder arbeidet med å få et lag på plass har kommet frem til fire alternativer som man kan stemme på, og fredag som var ble avstemningen åpnet. Nå nærmer det seg 100 stemmer fra både fjern og nær, og flere vil det nok bli i avstemningen som foregår frem til 1.september.

Navnene det står mellom er som følger:

Om du følger linkene kommer du til facebook-album med eksempler på hvordan uniformene kan komme til å se ut, samt en kort forklaring rundt navnevalget og hvorfor det er aktuelt.

Alle er navn vi kjenner igjen både fra high school-lag, college-lag og i noen tilfeller andre europeiske lag, selv om bruken av Seawolves faktisk er den eneste gangen vi har sett navnet brukt korrekt kontra hva en ‘sea wolf‘ er. Phoenix er også et interessant valg, og med den historiske knytningen til bybrannen i 1904 trolig det mest velbegrunnede.

Ålesund Seals uniform 03
Et uniforms-eksempel fra Stian Engen Design

For å skape ekstra blest om avstemningen har Ålesund alliert seg med Stian Engen, og han har bidratt med utkast til logoer, uniformer og hjelmer for å illustrere de 4 navnevalgene. Som mange kanskje husker har Stian Engen bidratt med en hel serie med alternative drakter for norske lag her på Amerikansk Fotball tidligere i år.

Om det blir seende slik ut som er illustrert for det navnevalget som vinner avstemningen gjenstår å se; det er navnet som er det man stemmer på.

Hvis du ønsker å bidra i avstemningen, så finner du den her hos Ålesund Amerikansk Fotball på Facebook!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x