Finner vi Drammen Warriors i seniorserien til våren?

Tredje artikkel i en artikkelserie hvor jeg ser på hvilke nye klubber vi kan forvente å finne i seniorseriene til våren. I dag vurderer jeg Drammen Warriors.

Da jeg snakket med Drammen Warriors i våres var de tydelige på at det var U17 som ville være deres hovedsatsingsområde for 2018. Da vi nå tok kontakt med dem igjen virket dette å fortsatt være realiteten i følge Roger Dennis Westbye i Warriors:

Situasjonen i klubben slik den er nå så ser det ut til at vi har et U17 lag i 2018. Senior lag er litt mer utfordrende.

Westbye indikerer at han har noen U17 spillere han mener er gode nok for 2. divisjon, så det virket som om Warriors stiller med seniorlag til våren så vil det bli et ungt et. Videre sliter Warriors fortsatt med å etablere seg ordentlig som idrettslag.

Men samme utfordringer fortsatt senhøst og vinter med tilgang til gode treningsmuligheter. Vi synes at ting tar alt for lang tid og at det skal gå mange år før enn kan få fast treningsted til faste tider er en utfordring og en påkjennelse. Lovnader blir gitt men ikke overholdt eller gjennomført av de ansvarlige.

Når det kommer til treningsoppmøte så virker det svært dårlig på seniornivå, men Westbye forteller om en 10-12 spillere som sitter hjemme å venter på at det skal ta seg opp, så skal de også komme. Det høres ut som en vanlig utfordring i norske klubber – hvis de andre kommer, så kommer jeg også.

Med tanke på seriespill for senior i 2018 jobber de nå med å se om de får med seg de hjemmesittende ned til treningsfeltet. Hvis de dukker opp så er det sjangs, men ellers virker det heller tvilsomt at vi får se Drammen på seniornivå i 2018.

Neste klubb ut er Tromsø Trailblazers.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x