LaQuan McGowan – verdens tyngste Tight End

Goodyear Cotton Bowl Classic - Michigan State v Baylor

Hvis du er 186 kilo og spiller amerikansk fotball, så er du utvilsomt en av de aller, aller tyngste på banen uansett hvem du spiller mot. Nose tackle? Guard? Left Tackle? Nei; hos Baylor (NCAA FBS) kommer LaQuan McGowan og hans 186 kilo fordelt på 200 centimeter sannsynligvis til å bekle rollen som Tight End eller slot receiver.

McGowan, som stort sett faktisk har vært å finne på offensiv linje -vi antar mange er sjokkerte over det- skifter til mottaker foran vår-treningene til Baylor. Vi har en sterk mistanke om at det eksperimentet enten ender før sesongstart, blir begrenset til en gimmick, eller ender med en kneskade.

Men for all del; dette kan bli kjekt å ta feil om bare for å se McGowan sine highlights som tight end. Han har faktisk begynt på den høydepunkts-videoen allerede, for han har fått teste seg på posisjonen i sesongen som gikk:

3Q BAY B Petty pass,to LaQuan McGowan

 

Vi skal legge til at McGowan kun veide 177 kilo i fjor; han har altså lagt på seg litt før han nå skal bekle receiver-rollen på fulltid…

For mer om denne saken, sjekk ut denne artikkelen hos Sports Illustrated, som er en av mange media-websider som skriver om saken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x