Magnus Sommer: Til USA for å nå drømmen

Magnus Sommer med ballen

Magnus Sommer er en ung og talentfull norsk spiller som er å finne hos Åsane Seahawks. Skjønt…nå skal han snart avgårde til Texas og high school-fotball der (vil vi anta når det er «skole» det snakkes om i Bergensavisen sin artikkel om ham).

Den 16-årige linebackeren på 183 centimeter og 107 kilo drømmer stort, og drømmer NFL. Det er særdeles langt fra high school til verdens beste liga, men det er samtidig kortere avstand enn norsk alderbestemt amerikansk fotball til NFL, så ett steg nærmere vil det helt klart være.

Bergensavisen har gjort en lengre sak, inklusive video, om Sommer og den finner du her!


 

NB! Vi har blitt gjort oppmerksom på at Bergensavisen sin sak inneholder et avsnitt som kanskje krever en presisering. Det aktuelle avsnittet:

Magnus er nå høyaktuell for å bli en av fire norske spillere på et europeisk U19-lag som skal møte USA neste sommer. En slik landskamp ble nettopp arrangert, men Sommer kunne ikke delta i 2015 fordi han ikke var fylt 17 år.

Det er det norske forbundet for amerikansk fotball som er ansvarlig for nomineringene. De har ikke nominert Magnus Sommer til dette arrangementet.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x