The Players Tribune: Coming Up Short

TPT - Coming Up Short

Ikke alle som får testet seg ut i NFL ender opp med en lang karriere der. Noen er for treige, noen for korte, noen for uatletiske, noen for football-dumme. Noen en kombo av det nevnte, og noen…får bare aldri den rette sjansen.

Hva Andrew Hawkins er av dem…tja. Han endte vel opp med å bevise at mye går an å få til om man jobber for å få det til. Denne artikkelen på The Players Tribune gir et godt innblikk i opplevelsen til en som så gjerne ville ende opp i NFL, og som så ut til å ikke skulle kunne greie det.

Andrew Hawkins kan i grunnen stå som et godt eksempel på «fringe»-spillerne, selv om han gikk fra det nivået og til å etablere seg. Han var blant dem som kjemper hardt for å ende opp i NFL, men som ikke helt finner veien til sesongens faktiske kickoff. Dem er det ganske mange av, og vi vil ofte ende opp med å måpe over hvor fantastisk talentfulle de er (noen av dem ender jo faktisk opp i andre ligaer, inkludert her i Europa) – allikevel er det ikke godt nok for NFL. Les del 1 (av 2) av Andrew Hawkins sin historie her hos The Players Tribune:

The Players Tribune: Coming Up Short
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x