Konkurranse! Hvor i Norge er den dårlige selfien tatt?

Utover i august arrangerer vi en konkurranse på Instagram-kontoen vår hvor vi annenhver dag publiserer bilder tatt forskjellige steder i Norge. Ved å skrive en kommentar under bildet hvor du korrekt gjetter hvor det er tatt, deltar du i konkurransen om å vinne klær fra nettbutikken vår! Den som gjetter riktigst flest ganger i løpet av august vinner nemlig en hettegenser og t-skjorte i tillegg til åpenbar evig heder og ære!

Se så ufattelig lykkelige de er etter å ha tatt på seg Amerikansk Fotball-klærne sine!

Vi har fartet Norge rundt i to uker i sommer og sikret en rekke særs dårlige selfier fra mange forskjellige norske steder og landemerker. Om du innen 24 timer fra publisering av bilde på vår Instagram-konto skriver en kommentar under bildet med riktig sted bildet er tatt, får du 1 poeng for det aktuelle bildet. Den som har flest poeng ved konkurranseslutt 1.september vinner hele sulamitten. Om det er flere som har likt antall poeng vil vinneren være den (av de med høyest poengsum..) som var raskest til å svare riktig etter publisering av siste bilde. Det kan selvsagt alltid diskuteres hva som er nært nok til å være riktig svar, men generelt sett kan vi si at by/tettsted/attraksjon er nært nok til å være korrekt.

Første bilde publiseres i morgen, lørdag 1.august. Deretter vil bildene dukke opp annenhver dag frem til siste bilde publiseres mandag 31.august. Vi annonserer vinneren etter konkurranseslutt 1.september og kontakter vinneren kort tid etter det. Vi håper du deltar, og ønsker lykke til!

Amerikansk Fotball @ Instagram

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x