Ny design: Bergen Storm og Haugesund Hurricanes

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang, og vi presenterer 2 om gangen 3 ganger i uka!

Dette er sjette utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag er turen kommet til to 2.divisjonslag: Den gamle 1.divisjonstraveren Bergen Storm, og nykommeren fra litt lenger sør – Haugesund Hurricanes!

Bergen Storm er et av de eldste lagene i norsk amerikansk fotball. De har naturligvis hatt en rekke draktskifter i deres mer enn 20 år lange historie. I fjor hadde de en skikkelig nedtur når de endte opp med å trekke seg fra seriespill før sesongstart, men i år er de tilbake. Riktignok ikke på høyeste nivå, men i den stadig mer omfattende 2.divisjon. La oss ta en kikk på draktene Storm benyttet sist de var i nasjonalt seriespill:

Storm inntar Varden

Gjennomført og klassisk Storm, tenker vi. La oss se hva Stian Engen Design kan bidra med:

bergenstorm_

Fresht og nais, som vi sier på norsk! Nuvel… Spørsmålet er – hva er din dom?

[yop_poll id=»22″]

 

Haugesund Hurricanes har bare halvannet års eksistens bak seg, og etter først å ha benyttet et av Nidaros Domers sine gamle draktsett fikk de i løpet av fjorårssesongen på plass sitt eget. Det er med andre ord ganske nytenkte greier vi snakker om, og det så slik ut i 2014:

Hurricanes_1-980x652
Foto: Robin Sayyah

 

Mye blått, og det kan jo være flott! Fint å rime litt ja… Uansett: La oss se hvordan Stian Engen Design ser for seg Haugesund med nye drakter:

haugesundhurricanes_

Fortsatt blått, om enn i litt andre nyanser og kombinasjoner utseendemessig. Hva tenker du – hva er din dom?

[yop_poll id=»23″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x