Ny design: BVH Gators og Kolbotn Hunters

NAIF redesign avlang

For tiden samarbeider vi med Stian Engen Design om å presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse for en tid tilbake. Uniformene er det derimot ingen som har sett før de dukker opp her første gang, og vi presenterer 2 om gangen 3 ganger i uka!

Dette er syvende utgave i artikkelserien. Vi har tidligere presentert følgende:

I dag er turen kommet til en klubb som foreløpig har konsentrert seg om juniorfotball og -i seriespill- U17, og et annet lag som begynte med juniorfotball og nå primært har et 2.divisjonslag: BVH Gators og Kolbotn Hunters!

Førstnevnte, altså BVH Gators, holder til i Bærum. De deltok for første gang i seriespill i fjor, hvor de hadde lag i U17-serien. Det gikk tildels som antatt, med unntak av at de tok en seier mot Nidaros Domers, og generelt hang bedre med på notene enn forventet. I det hele tatt er det mye som lover godt for fremtiden. I tillegg fikk Gators brukt sesongen til å fremvise sine stilige drakter, og de ser du her:

Gators vs Domers
BVH Gators i angrep. Foto: Bjørn Rødsten

Hvordan skal Stian Engen Design kunne konkurrere med noe slikt? Vel, det gjør han. Her er forslaget til nye drakter for BVH Gators:

bvhgators_

Så – hva er din dom?

[yop_poll id=»24″]

 

Kolbotn Hunters, med litt aner til gamle Kolbotn Kodiaks, har hengt rundt en stund lengre enn nevnte BVH Gators. Det de har til felles, er en litt overraskende start og en del skeptiske blikk fra mer erfarne folk i amerikansk fotball-miljøet. Men: Også Hunters viste uventede takter, og nå har de vært med i en aldri så liten årrekke. De har tatt med seg draktfargene Kolbotn Kodiaks hadde før de forsvant ut for svært mange år siden, og i fjor så det slik ut når Kolbotn Hunters gikk på banen:

Kolbotn Hunters vs Drammen Warriors 2014 - fotograf Drammen
Hunters på nærmeste sidelinje. Foto hentet fra Drammen Warriors på FB

Stian Engen Design har noen tanker om ny og frisk giv på uniformsfronten for Kolbotn Hunters, og hans innspill har du her:

kolbotnhunters_

Så – hva er din dom?

[yop_poll id=»25″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x