Brasil: SC Bowl 2015

 

SC Bowl 2015 TRex_Istepos-620x355

Brasil har på få år gått fra ingen amerikansk fotball, til det landet hvor det kan argumenteres at sporten vokser raskest. Kvaliteten på det sportslige har også begynt å bli merkbart bedre. Vi skal legge til at gode rammer rundt kampene hever inntrykket ytterligere, og der kan dagens komprimerte kampfilm (varer ca. 35 minutter) stå som et godt eksempel.

SC Bowl 2015 teams and spectators

Legg merke til stadionen det spilles på, måten kampen startes, filming med drone, halvtidsshow med band på en scene, publikum og engasjementet ellers. Bilder finner du her. Her er det mye positivt! Om det er positivt med 4 mann fra opprørspolitiet (ok…helt sikkert vanlig politi, men…litt annerledes utstyr enn i Norge kan man si) som traver inn på stadion kan du jo vurdere selv, men de setter seg behagelig til for å følge kampen – så mye trøbbel var det nok ikke å forvente denne dagen.

Vi må nok medgi at rammen rundt kampen er det sterkeste her. Spillet er varierende i kvalitet, men for å gi det en positiv spinn: Vidunderlig uforutsigbart!

Kampen går mellom São José Istepôs og Timbo Rex, eller T-Rex Development som de kaller seg i år. Her har du SC Bowl 2015!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x