CFL-hovedtrener: Kåre Vedvik hjelper oss å vinne!

Den norske punteren Kåre Vedvik har bare rukket å spille to kamper i den kanadiske proffligaen CFL før helgens hjemmekamp mot Edmonton Elks. Forrige kamp borte mot samme lag var imidlertid svært overbevisende fra Stavanger-gutten, noe laget hans Saskatchewan Roughriders sin hovedtrener Craig Dickenson gjorde særdeles klart at han satte pris på!

Allerede på pressekonferansen like etter kampslutt forrige helg hintet Dickenson voldsomt i retning av hvor fornøyd han var før han på direkte spørsmål om Vedvik med bred pensel malte hvor imponert han var.

Kåre Vedvik selv var også godt fornøyd med hvordan det hele gikk, og informerte AmFotball.com kort tid etter kampslutt at det var kjekt med 75-yards punt! Det ser det ut til at det er flere som synes, for Vedviks lengste spark for dagen (for den uinnvidde: Det var svært langt – ikke hverdagskost på noe nivå!) fikk fokus både fra medspillere, kommentatorer og hos journalister umiddelbart.

Ikke nok med det; i en pressekonferanse for et par dager siden fortsatte de kanadiske journalistene å stille spørsmål om nordmannen, og Dickenson sitt svært positive inntrykk hadde tydeligvis ikke forsvunnet i løpet av uka.

I videoen nedenfor har vi satt sammen både de delene av Craig Dickenson sine pressekonferanser denne uka som har handlet om Vedvik sin innsats, et pressemøte Roughriders holdt for kanadisk presse med Kåre selv 9.november, samt ikke minst – det særdeles sterke 75-yards puntet Kåre Vedvik presterte i bortekampen mot Edmonton Elks, en kamp Saskatchewan vant.

Saskatchewan Roughriders HC Dickenson: Kåre Vedvik helps us win!

CFL-karrieren til Kåre Vedvik er fortsatt i sin spede begynnelse og ingen vet ennå hvordan historien vil kunne skrives når den er ferdig, men det er ihvertfall ikke tvil om at Kåre har grepet mulighetene hittil på en særs positiv måte. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x