Champions League: Osos Rivas vs. London Blitz

IFAF Champions League

Klokken 17:00 i dag er det kickoff i IFAF Europe Champions League-kampen mellom spanske Osos Rivas og britiske London Blitz. Det hele livestreames, og livestreamen finner du her!

Osos Rivas er for øyeblikket #2 i Spania, mens London Blitz må kunne sies å være det samme i Storbritannia, hvor de tapte finalen for London Warriors i fjor. Rivas hadde et gigantisk sjokktap i forrige serierunde (altså i den spanske serien) når de la seg ned på rygg for Valencia Firebats og tapte med hele 0-76 i en kamp hvor de fleste anså at Rivas ga blaffen i å sende mesteparten av laget fra Madrid til Valencia, og heller hvilte gutta foran denne kampen samt det spanske sluttspillet.

I dag får vi se om den strategien gir belønning, når de tar i mot et London Blitz som er store favoritter selv om kampen går i Madrid.

Erfaringsmessig har Osos Rivas svært god livestream, så utgangspunktet for å få se et underholdende oppgjør er definitivt tilstede – så får du heller se om Rivas tar en overraskende seier eller om London Blitz tar seieren med seg tilbake til Storbritannia!

Vinneren av kampen går (ihvertfall hvis det er London Blitz – tie breaker mellom disse to lagene og Aix-en-Provence Argonautes basert på score hvis ikke) videre til sluttspillet i IFAF Europe Champions League, hvor de 4 beste lagene i Champions League møtes.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x