Dokumentar: Leicester Falcons – Green Machine

For noen få dager siden ble det publisert en ca. halvtimes lang dokumentarfilm om Leicester Falcons og sesongen deres i 2016. Falcons var i fjor et lag på et lavere divisjonsnivå i Storbritannia, og det er interessant å se et lag som på mange vis kan sammenlignes med lag på mellomnivået (1.divisjon) i Norge, eventuelt de beste lagene i 2.divisjon.

Leicester spilte i den britiske seniorligaens National NFC 2 South-conference i 2016, som tilsvarer tredje nivå i britisk liga. Altså det 2.divisjon er her i landet. Der vant de samtlige kamper, inkludert en sluttspillsfinale, og kvalifiserte seg til Division 1 (nest øverste nivå) i 2017.

I denne dokumentaren får du bli litt bedre kjent med noen av nøkkelpersonene hos Leicester Falcons, se en del film fra trening, og ikke minst en del film fra finalen de spilte i 2016. Nivået er på ingen måte avskrekkende, men så er det heller ikke poenget for oss her i Norge; poenget er snarere gjenkjennelsesfaktorene. Og de er det en del av 😉

Leicester Falcons - Green Machine

 

PS! Den britiske satiresiden Daily Britball har også sett dokumentaren, og deres inntrykk finner du i en hel rekke innlegg på facebook-siden deres.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x