Dokumentar: The Fantasy Sports Gamble

For ca. et år siden slapp PBS Frontline en dokumentar de hadde laget i samarbeid med The New York Times som gikk selskap som DraftKings og FanDuel nærmere etter i sømmene. Daglig fantasy football (og andre idretter) har i løpet av de siste årene blitt «big business» med mange milliarder i omløp. Men er det fortsatt innenfor lovens grenser? Det var spørsmålet som dokumentaren kikket grundig på, og som i det året som har gått også har blitt et stort fokus for amerikanske myndigheter – riktignok primært på delstatsnivå.

Dokumentaren var ikke startpunktet for de granskingene, men kom snarere noen måneder etter at en rekke myndigheter i løpet av høsten 2015 hadde begynt å ta grep. DraftKings og FanDuel, som nå har slått seg sammen til ett selskap, har på ingen måte samme handlingsrom som de hadde for drøyt halvannet år siden.

Denne dokumentaren forteller deg mer om dette markedet og en del av de legale utfordringene, for ikke å glemme de økonomiske utfordringene det kan føre til for enkeltpersoner som ikke sitter på pengesekken til selskaper i bransjen:

The Fantasy Sports Gamble (full documentary) | FRONTLINE

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x