Donald Russell – fra Atlanta Falcons til Dresden Monarchs

am Ball: Donald Russell (Dresden), rechts: Richard Grooten (Düsseldorf), Dresden Monarchs gegen Düsseldorf Panther, American Football, German Football League, GFL, Stadion Dresden, Saison 2015, 01.05.2015,                                Foto: Lutz Hentschel
Foto: Lutz Hentschel

Igjennom årenes løp har en rekke svært spennende talenter funnet veien fra USA til Europa, eller Kanada til Europa for den saks skyld. En gang i blant er det også spillere som har vært innom NFL, selv om de fortsatt hører til sjeldenhetene – ihvertfall hvis vi snakker om de gutta som faktisk har fått spilletid i verdens beste liga.

En av de spillerne er Dresden Monarchs ferske import-runningback; Donald Russell. Russell, med college-bakgrunn fra Kentucky (2 år) og Georgia State (2 år), var på rosteren til Atlanta Falcons en periode i 2013. Han fikk til og med noen løp i forsesongen, uten å gjøre seg bort. Godt nok til å havne permanent på en NFL-roster var det imidlertid ikke, selv om vi kan begynne å lure når vi ser ham løpe for Dresden. I kveld var han sentral når Monarchs slo det som inntil i kveld var Europas for tiden beste lag; NewYorker Lions.

Vi vil sterkt anbefale å få med seg en av Dresdens kamper i år via livestream, og sjekke ut highlights. Russell er virkelig en runningback verdt å få med seg.

Her har vi et intervju Donald Russell fra mens han var hos Falcons:

GSU Football: Catching up with Donald Russell

 

Her er høydepunktene til Russell mens han spilte college for Georgia State:

Donald Russell Georgia State Highlights

 

Dette er en spiller det skal bli spennende å følge i fortsettelsen; vi tipper han har noen tusen yards igjen å løpe i amerikansk fotball i Europa!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x