Etter kampen: Kristiansand Gladiators vs. Haugesund Hurricanes

Highlights og intervjuer! I går spilte de to 1.divisjonslagene Kristiansand Gladiators og Haugesund Hurricanes sesongåpningskampen for begge lag. Det endte med 22-6 seier til hjemmelaget i Kristiansand. Vi var tilstede i form av gjeste-reporter Alexander Durazo, og fikk gjort intervjuer med lagledelsen hos begge lag etter kampslutt.

I intervjuene finner du også noen av høydepunktene fra kampen. Hovedtrener Gjøran Thomassen hos hjemmelaget Gladiators var nøkternt fornøyd med seier i lagets første kamp i 1.divisjon etter opprykket fra 2.divisjon. Her er hans tanker om kampen og laget:

Interview with Gjøran Thomassen April 23rd 2017

 

Hos gjestende Haugesund Hurricanes er det Andreas Hustoft som er hovedtrener, mens vi denne gang har gjort intervjuet med sportslig leder -og tidligere hovedtrener- Kristian Austreim. Det er naturligvis ikke kjekt å begynne sesongen 0-1. Hva tenker Austreim om det, om laget, om motstander Kristiansand Gladiators, og om lagets neste kamp? Det kan du finne ut gjennom å se intervjuet vårt her:

Intervju med Kristian Austreim 23.april 2017

 

 

Takk til Lura Bulls sin hovedtrener Alexander Durazo, som lånte kamera av oss og sørget for både highlights og intervjuer!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x