GFL har kickoff i helgen: Highlights fra noen av siste årenes stjerner

I helgen har det de fleste mener er Europas beste nasjonale liga for amerikansk fotball oppstart for 2015-sesongen sin. Vi snakker om den øverste tyske ligaen: GFL!

GFL er delt i to conferences, Nord og Syd. Av disse er Nord-avdelingen kjent for å ha et høyere nivå enn Syd, men det er ingen tvil om at det er solide lag i begge to.

For at det skal være solide lag, må det som regel være solide spillere også. Det er det i GFL, inklusive svært gode stjernespillere. I denne lille «kickoff-saken» for å markere at GFL er i gang, ser vi på noen av de som har markert seg de senere årene:

Trevar Deed Kiel Hurricanes Highlights 2012

Vi begynner med Trevar Deed; en runningback som har hatt en rekke sesonger over 1.000 yards rushing i GFL. Toppåret var 2013, hvor han hadde smått ufattelige 3.623 yards rushing! Det ga et snitt på 213,1 yards pr. kamp, og da skjønner du at vi snakker om en fyr som ikke bare har god blokking, men som kan levere varene selv også.

Deed har vært i et par GFL-klubber. Etter at han først var hos Kiel Baltic Hurricanes, har ferden gått videre til Dresden Monarchs hvor han var i 2013 og 2014. Highlightsene ovenfor er altså fra 2012, hvor han var hos Kiel.

 

Casey Therriault Highlights- NY Lions

Den mest effektive quarterbacken når det gjaldt pasninger i fjorårssesongen, var Casey Therriault hos New Yorker Lions fra Braunschweig. Han kastet for lite yards kontra mange andre QBer i ligaen med sine 3.037, men hans 37 touchdowns mot kun 3 interceptions, samt hele 69,6% completions – det plasserte ham i en særklasse i effektivitet. Therriault har en spesiell forhistorie. Såpass spesiell at ESPN lagde en av sine E:60-episoder om ham. Den har du her:

 

Den fremste receiveren i 2014-sesongen var å finne hos GFL Syd-laget Stuttgart Scorpions. Han heter Mar’quone Edmonds, og stod for solide 1.913 yards i mottak (nesten 500 yards mer enn nestemann på lista), 26 touchdowns på samme viset (10 mer enn nestemann), og i snitt rett over 8 mottak pr. kamp. Det er altså 124 mottak i løpet av sesongen, og et snitt på 127,5 yards receiving pr. kamp. Det lar seg høre! Her har du hva Mar’quone Edmonds står for på banen:

Mar'Quone Edmonds GFL Scorpions Highlight 2014

 

Defensive stjerner i GFL får vi komme tilbake til; de er der de og 😉

Mange av GFL-lagene livestreamer kampene sine i høy kvalitet, så følg med utover – vi kommer helt sikkert til å linke til flere av livestreamene på facebook-siden vår!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x