Hard Knocks 2015 – Episode 1

Houston Texans players

Hard Knocks er en dokumentar-serie som har gått i en årrekke siden 2001, hvor man får gleden av å følge et NFL-lag fra treningsleiren starter til forsesongen er over. Underveis fungerer en del profiler, spillere og enkelte trenere, som knagger for historiene som fortelles.

Hard Knocks har i alle år vært et fascinerende innblikk i hva som foregår bak fasaden hos et NFL-lag, og for oss som følger sporten er dette gull verdt.

I år er det Houston Texans og deres førsteårs-trener Bill O’Brien som følges, for ikke å glemme profiler som Vince Wilfork, Brian Cushing, Arian Foster og JJ Watt, og det skal bli spennende å se! Første episode ble sendt tirsdag som var i USA, og her i Norge er det Viasat som sender episodene noen få dager seinere. Serien legges ofte også tilgjengelig på nett av både ivrige fans og andre; vi vil anbefale alle å se det hele på Viasat selv om man kanskje får det med seg på annet vis også. Poenget er at jo flere programmer med amerikansk fotball på norsk TV som får gode seertall, jo mer sannsynlig er det at vi får mer omfattende TV-dekning av sporten her på berget etterhvert.

Nå ble som nevnt første episode sendt på Viasat for noen dager siden. Om du ikke fikk den med deg – her er den:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x