Kamp: Heart of Dallas Bowl 2016

Sært navn på en Bowl-kamp? Oh yes. Men: Dette skulle bli en kamp som gikk hele veien til overtid før det var avgjort mellom to lag som endte opp med å score tilsammen 69 poeng. Army og North Texas er ikke de største skolene i football-sammenheng, men det er interessante bekjentskaper å stifte allikevel.

Hos North Texas finner du også svenskenes QB-håp Kevin Dillman, som riktignok skiftet posisjon til TE når han signerte sitt Letter of Intent med Mean Green. Hva han spiller nå? Defensiv linje, av alle ting! Dillman er forøvrig ikke blant spillerne du får se i aksjon i denne kampen, men forhåpentligvis får han spilletid i kommende sesonger.

North Texas Mean Green er en skole man sjelden får sett i aksjon, men her har du dem altså i en Bowl-kamp. Motstanderen Army dukker opp i football-nyhetene hakket oftere, men heller ikke de er helt i toppen av NCAA FBS. I år har de imidlertid hatt et ganske bra år, med seieren over Navy som definitivt høydepunkt. Det var første gang på 14 år at det skjedde.

I denne kampen skulle det gå helt til siste slutt og vel så det. Overtid og mye spenning venter deg om du tar en kikk på Heart of Dallas Bowl 2016!

Box score fra kampen finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x