La oss ta en kjapp prat om Youtube!

Amerikansk Fotball er sakte men sikkert på vei tilbake. Det gjelder ikke bare websiden og Facebook-siden vår, men i aller høyeste grad Instagram-kontoen vår som en del nok har merket seg. Et annet sted vi nå skrur opp aktiviteten, er på Youtube.

Vi har i mange år hatt video som en sentral ingrediens i det vi har publisert, med brorparten av videoene integrert i sakene våre fra diverse Youtube-kontoer – både andres og våre egne. Et stort arkiv av våre videoer ligger på TNFJ-kontoen, og enkelte av leserne har muligens vært med oss så lenge at de til og med vet hva TNFJ står for. Uansett: TNFJ-kontoen finnes fortsatt, og vil fortsatt inneholde en lang rekke eldre videoer. Som eksempelvis denne:

Studentligaen første helg 2016

Fremover kommer imidlertid TNFJ-kontoen til å skifte fokus og språkdrakt, og vil primært ikke være direkte knyttet til Amerikansk Fotball -AmFotball.com- sin aktivitet, men leve sitt eget liv. Mye av innholdet vil nok være interessant og allikevel bli benyttet av websiden, men Amerikansk Fotball sin primære Youtube-kanal fremover vil være en som vi begynte å benytte for noen få år siden. Den heter tilfeldigvis det samme som resten av kanalene våre, altså Amerikansk Fotball. Den finner du her.

Også Amerikansk Fotball sin Youtube-kanal vil begynne å rulle ut nytt innhold etterhvert. De nærmeste månedene vil det også dukke opp nye publiseringer der, men da gjerne av eldre innhold som har støvet ned på diverse harddisker, DVDer og lignende lite tilgjengelige medier.

Vi håper at dette innholdet er interessant for flere, og abonnér gjerne på Youtube-kanalen(e) våre også om du vil ha oppdateringer den veien! Du finner altså kanalene her:

En aldri så liten bonusvideo til slutt, siden vi har fokuset rettet på Youtube og innholdet vårt der i denne artikkelen:

BRIAN BILLICK works out how to pronounce Stavanger while Kåre Vedvik gets the job done on the field!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x