NFL Draft prospekt 2015: Dante Fowler Jr.

Vil han hjelpe Jaguers ta steget opp til playoff-contender?
Dante Fowler Jr.

Off-season i NFL er godt i gang, med masse aktivitet for å bygge lagene for 2015-sesongen og flere år inn i fremtiden. Free agency har begynt, og draften nærmer seg etterhvert den også. Nå er det sistnevnte riktignok flere måneder til, men med NFL scouting combine unnagjort og vår første mock draft på plass, så ser vi at det er ingen tvil om at personell-guruene hos NFL-lagene er blant de som har hektiske arbeidsdager for tiden.

En av spillerne mange lag studerer grundig, er University of Florida-spilleren Dante Fowler Jr. Han er en defensiv spiller som primært har spilt outside linebacker. Med sine 191 centimeter og rundt 118 kilo er han potensielt en defensive end med pass rush som spesialfelt i NFL; litt avhengig av system og hva trenerne på de forskjellige lagene ser for seg. Hva har han så gjort på college som gjør at han vurderes som et av de bedre valgene i årets NFL-draft?

Tja. Helt greie tall, men ikke noe som skriker 1ste runde umiddelbart. Men…nå er det slik at det er film som gjelder, og film forteller om en spiller som har gode muligheter til å lykkes også på verdens høyeste nivå. La oss ta en kikk:

Dante Fowler Jr || Florida Highlights

 

La oss også ta med denne videoen som inneholder litt mer dybde og analyse i det som gjennomgås:

Film Session with The Czar - Dante Fowler - Florida

 

Dante Fowler Jr. har en mulighet til å gå i 1ste runde, men vi snakker om en spiller som på ingen måte er en selvsagt suksess i NFL. Det skal derfor bli svært spennende å se hvor han ender opp, og hva han presterer i sine første år i NFL!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x