NFL: Jarryd Hayne synlig fra første kamp

Jarryd Hayne 1ste kamp NFL

Australske Jarryd Hayne har vært en av de store historiene i forsesongen i NFL 2015. Han var den største stjernen innen rugby league (altså ikke australsk fotball) i hjemlandet Australia når han i fjor gikk offentlig med at han hadde en drøm om å spille i NFL, og ville satse fullt ut på å oppnå det.

Det har han lyktes med. Ikke bare markerte han seg på en svært positiv måte i forsesongen, han endte også opp både på 53-manns rosteren til San Francisco 49ers, og med spilletid. Det sistnevnte var synlig i Monday Night Football-kampen 49ers hadde mot Minnesota Vikings nå i sesongens første runde, hvor Hayne både fikk spilletid på special teams og i angrep.

Nå var ikke alt like vellykket, og å åpne med en fumble som også ender opp i hendene på motstanderlaget var ikke akkurat drømmestarten. Men; Hayne fikk flere anledninger til å ha ballen i hendene, og de tok han godt vare på. Det ble både punt retur, løp og mottak på ham i første runde av NFL-sesongen. Det er ikke mange (= ingen andre) som hadde sin første kamp i amerikansk fotball noensinne tidligere i år -uansett nivå- som kan si det samme!

Jarryd Hayne sin reise til NFL har blitt fulgt med argusøyne i spesielt hjemlandet, og sesongåpningen var intet unntak. Det ligger faktisk nok videoklipp ute på nett til at man kan følge det meste av Jarryd Hayne sin første NFL-dag fra start til slutt. La oss bidra med både highlights og litt mer snadder her:

Hayne ankommer stadion:

 

Hayne varmer opp før kampen:

 

Hayne sine highlights (og lowlight…) i kampen:

 

Hayne intervjues på banen etter kampslutt:

 

Hayne intervjues i garderoben av et kobbel journalister:

49ers Vs Vikings | Postgame Press Conference | Jarryd Hayne

 

Et fascinerende australsk liveoppdateringsreferat fra kampen finnes forøvrig her. Må leses for underholdningsverdien alene!

Om du gikk glipp av Jarryd Hayne sin innsats i forsesongen, så finnes det nok av fans som har lagt ut høydepunktene fra det. Denne inneholder det beste:

 

…og denne inneholder det meste:

The Hayne Plane Pre Season

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x