Spillerfokus: Jeremy Hill

Jeremy Hill Cincy Bengals portrait

Rookie-sesongen til runningbacken Jeremy Hill lovet godt for hva vi kan forvente de kommende sesongene. Cincinnati Bengals sikret seg rettighetene til LSU-spilleren i 2dre runde av NFL Draften 2014, og Hill skuffet ikke. Til tross for at han ikke startet for Bengals før uke 9, så endte det med følgende statistikk for første året hans i NFL:

Det var godt nok til å ha flest rushing yards av alle rookies i 2014, og 8de mest antall rushing yards i NFL. La oss ta en kikk på hvordan det så ut i praksis:

Jeremy Hill HD Rookie Highlights

Solid! Forøvrig er det pussig nok en del av sangteksten (lydsporet til videoen…) som handler om Norge – ventet ikke helt den! Nuvel; det var en avsporing. Jeremy Hill hadde et meget bra snitt pr. løp i sin første sesong, og det skal bli spennende å se om han kan opprettholde det i 2015.

Hill hadde faktisk et enda bedre snitt på college, hvor han løp for totalt 2.156 yards på 345 forsøk. Til tross for at han ikke er spesielt rask (185 cm og 108 kilo beveges raskt, men sammenlignet med de kjappere runningbackene i ligaen går det ikke fryktelig fort fremover), så er han godt bevegelig. Her er en del eksempler på det også fra tiden hans på høyeste college-nivå hos LSU:

Sa noen «workhorse»? Det er mye med Jeremy Hill som minner om en hardtarbeidende kar som skaffer yards, men kanskje uten de virkelig store øyeblikkene når det gjelder enkeltløp. Det skal bli interessant å se om det er fasiten etter 5 års tid i NFL, eller om det hele blir mer «flashy» enn det. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x