Spillerfokus: Le’Veon Bell

LeVeon Bell Steelers

I fjor hentet Pittsburgh Steelers en runningback ved navn Le’Veon Bell i andre runde av NFL-draften. Bell, som under college-karrieren spilte for Michigan State Spartans, skulle fort vise seg å bli en verdifull bidragsyter for Steelers.

I rookie-sesongen skulle det til slutt bli 860 yards rushing for et ikke spesielt imponerende snitt på 3,5 yards per forsøk. Det var allikevel en lovende start i et noe stotrende offense styrt av koordinator Todd Haley.

Haley er fortsatt offensiv koordinator hos Steelers, og i år har det blitt noe mer dreis på sakene. Steelers er 9-5 med to kamper igjen av grunnspillet, mens de i fjor endte 8-8. Offensivt er de akkurat #6 av 32 i poeng scoret pr. kamp; til sammenligning var de #16 i fjor. Løpespillet? #10 av 32 i yards i 2014, mot #27 av 32 i 2013. Pasningsspillet er forøvrig #2 av #32 i yards i år, mot #12 i fjor. Klar forbedring på flere fronter, med andre ord.

LeVeon Bell Spartans

Le’Veon Bell har for lengst passert fjorårets antall yards, og er pr. nå oppe i 1.278. Det holder til nest best i NFL, og om man ser på hva han presterer på banen er det enkelte som mener at han er den beste runningbacken i ligaen akkurat nå. Det er det nok delte meninger om, men at han har talent er det ikke vanskelig å enes om.

Her gir vi deg en rekke highlights med mer som viser hva Bell står for nå, hva han stod for i college, og hvor han kommer fra:

1) Bell begynte fotball-karrieren hos Groveport Madison High School:

The Journey: Le'Veon Bell | Michigan State Football

2) På college ble det en rask start når han startet som freshman:

A True Freshmen: The Le'veon Bell Story

3) Bell endte som en legende på Michigan State, med totalt 3.346 yards rushing og 33 touchdowns på 3 sesonger:

Spartan Legends - Le'Veon Bell (2013 NFL Draft - 48th Pick)

4) I NFL har det også vært suksess så langt, som denne highlight-filmen gir bevis på:

Le'Veon Bell Highlights (2013) (2014)

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x