Vennskapskamp! Olavs Menn besøker Oslo Vikings 2

Søndag tok vi turen til Frogner stadion for å være tilstede når 2.divisjonslaget Olavs Menn skulle spille mot Oslo Vikings. Laget til Vikings skulle bestå av spillere som ikke får en plass på Eliteserielaget, og så ut til å bestå av nettopp det – samt backups som ikke ser så mye spilletid i Eliteserien. Dette lover godt for etableringen av et 2.lag – noe Vikings har begynt å snuse på.

Kampen ble spilt over 3 perioder av 20 minutter med løpende klokke. Når hoveddommer blåste av kampen sto det 25 – 13 til Olavs Menn.

Under kampens gang fikk vi lov til å filme på sidelinjen til gutta fra Sarpsborg, og video fra det finner du nedenfor!

Her en liten samtale mellom QB Travis Cornwell og en av hans medspillere:

Sideline Olavs menn 1

 

Intensjonen vår var å se om vi kunne få et innblikk i hvordan stemningen var på sidelinjen til Olavs Menn under kampen og det fikk vi jo, selv om vi tror at været la en liten demper på humøret til de fleste. Litt jubel ble det selvsagt når Travis Cornwell lobbet ballen rett i fanget på spiller #99, Sebastian Salim Minge:

Sideline Olavs menn 3

 

Travis Cornwell er jo også spillende trener for Olavs Menn så vi filmet han en god del på sidelinjen, og ved å stalke ham fant vi ut at Melodi Grand Prix helt klart gikk glipp av en stjerne – veldig nyttig fotballfaglig informasjon å ha med seg:

Sideline Olavs menn 4

 

Vi fikk også filmet i halvtidspausen. Legg spesielt merke til at Travis Cornwell har lært seg å skrelle en banan på den rette måten; det er nemlig ikke alle som kan det:

Halftime Olavs mennv

 

Olavs Menn viser også at de har en Field Goal-enhet som fungerer:

Sideline Olavs menn 5

 

Helt til slutt filmet vi i fra garderoben og fikk med oss hovedtreneren sin etter-kampen-snakk til spillerne sine:

Olavs menn etter kampen

 

Det var en fin søndag på Frogner Stadion for alle involverte, og vi ønsker Oslo Vikings lykke til med å etablere et 2.lag i forkant av 2016-sesongen, samt Olavs Menn med de resterende seriekampene i årets sesong!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x