Kamp: NFC Championship 1985

chi_85bears_nfc05_800

1985-sesongen, med sluttspill og Super Bowl i januar 1986, var en triumfferd for alle som sier at defense vinner mesterskap. Det var året når Chicago Bears viste alle hvor skapet skulle stå med sitt 46-defense, og defensiv koordinator Buddy Ryan ble bært på skuldrene til spillerne på lik linje med hovedtrener Mike Ditka etter Super Bowl.

Her har du den siste kampen før Bears var i Super Bowl, nemlig NFC Championship. Vi røper ingen hemmelighet når vi sier at Chicago vant. Allikevel; hvis du ikke har sett Chicago Bears sitt ekstremt dominerende defense annet enn via noen skarve highlights-klipp før – ja, da har du sjansen til å sette deg nøyere inn i hva de stod for!

Her møter de Los Angeles Rams, og den scoreboarden ble rimelig enveis til tross for at Rams har den fremtidige Hall of Fame-runningbacken Eric Dickerson.

Box score har du her, og kampen finner du rett nedenfor (så lenge NFL tillater at dette ligger på YouTube…vi ser ikke vekk fra at det forsvinner innen kort tid – så her gjelder det å være rask!):

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x