Radiodokumentar: Norges Første Kamper!

Amerikansk fotball i Norge – i 1945!

Vi har gjort grundige undersøkelser og funnet frem originale lydopptak fra første gang amerikansk fotball ble spilt i Norge i 1945! På bakgrunn av de opptakene og en rekke andre kilder, som f.eks. både norske aviser og internavisa til en amerikansk militær enhet, har vi laget en dokumentar i lydform som gir deg et unikt innblikk i hvordan det var når amerikansk fotball for første gang kom til Norge!

Det har tatt oss rundt 1 år å få på plass denne spesialpodkasten, og det ligger mye forarbeid til grunn. Vi håper at du tar deg tiden til å lytte og bli bedre kjent med en unik del av norsk amerikansk fotballs historie…eller kanskje vi heller skal si forhistorie? Tiden skjuler mange skatter, og vi tror at vi har klart å fange en av dem her!

Om du synes det er stilig at NM-finalen 2017 går på Bislett stadion, så vil du ikke synes det er mindre stilig etter å ha hørt denne dokumentaren – det kan vi love deg!

 

PS! Vi er trygge på at det finnes mer å finne ut om norsk amerikansk fotballs historie, og fortsetter gravingen også i årene som kommer 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x