Amerikansk Fotball Podkast – Episode 15

soundcloud_final_1

Vi er tilbake på lufta! Høsten er her, det er også NFL – noe som er en stor del av fokuset i denne sendingen. Men: Vi er også innom U19 og damefotballen!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Gjennom hele august har vi publisert tidenes mest omfattende gjennomgang av NFL og lagene der før sesongstart. Her får du høre mer om arbeidet som ligger bak og hva som er gjort for å gi deg en glimrende mulighet til å ha oversikt på lagene i NFL 2016!
  • Damefotballen står foran seriestart nå første helgen i september! Vi har snakket med et par av de mest sentrale involverte i damefotballen om hvordan ståa er for ligaen og kvinnefotball i Norge!
  • U19-serien hadde avspark forrige helg. Vi går igjennom hvordan det gikk, samt ser litt på hvem vi tror kan bli de sterkeste lagene i årets sesong. Vi er også innom et spørsmål om samarbeid på tvers av klubbgrenser og om det er positivt eller ei.
  • Til slutt i sendingen sirkler vi tilbake til NFL, og gir deg våre tips på hvordan vi tror det kommer til å gå i 2016-sesongen og -ikke minst- hvem som vi tror vinner Super Bowl 5.februar 2017!

Sendingen er delt inn i 4 perioder, hvor de fleste er noe i overkant av 10 minutter. Totalt er sendingen på 51 minutter.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Jesper Hagen, Hege Indresand, Mette Isaksen, Eyvin Nygaard Sommerseth og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x