Amerikansk Fotball Podkast – Episode 21

soundcloud_final_1

Her har du Episode 21 av Amerikansk Fotball Podkast! ‘Årets dommerkollega 2016’, Kongsvinger Fortress, Tromsø Trailblazers, og ledersamlingen 2016 er det vi konsentrerer oss om i dag, og det i en sending som er noen hakk lengre enn vanlig!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Stefan Oud ble kåret til ‘Årets dommerkollega 2016’. Hva innebærer det, hva er hans bakgrunn innen amerikansk fotball, og hva er en del av det sentrale med å være dommer i vår idrett? Dette er blant temaene vi snakker med Stefan Oud om!
  • Kongsvinger Fortress er et av Norges ferskeste lag. I 2017 stiller de i seriespill for første gang, og da med hele to lag! Hva foregår på Kongsvinger? Vi har snakket med primus motor Erik Fjellum.
  • Tromsø Trailblazers er Norges (og Europas) nordligste lag. De har vært i seriespill et par år, men er ikke å finne der i 2017. Hva skjer i Tromsø, og hvor går ferden videre? Vi har snakket med lagets engelske hovedtrener, Ian Clayton.
  • Ledersamlingen i norsk amerikansk fotball gikk nylig av stabelen. Hva ble diskutert der? Hvorfor er ledersamlingen så viktig? Dette tar vi for oss i en lengre gjennomgang i 4.periode av denne sendingen!

Sendingen er delt inn i 4 perioder. Denne gang med varierende lengde på periodene. Totalt er sendingen på 58 minutter og 9 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Stefan Oud, Erik Fjellum, Ian Clayton og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x