Livestream: Åsane Seahawks vs. Lura Bulls U17!

Ikke nok med at de møtes i Eliteserien på lørdag; på søndag er det også duket for U17-oppgjør mellom Åsane Seahawks og Lura Bulls! Kampen livestreames og kickoff er kl. 14:00 søndag 14.mai. Livestreamen finner du her!

Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksU171702, og så dukker de faktisk opp på skjermen underveis i sendingen!

Seahawks og Bulls U17 møttes også til treningskamp tidligere i vår, og vi gjorde intervjuer og filmet store deler av den kampen. Du finner en rekke highlights i to intervjuer vi gjorde da, og som kanskje kan gi en smakebit på hva vi kan vente oss i søndagens kamp:

Bulls vant treningskampen i et svært jevnt oppgjør, men hvem vinner nå som det er seriespill og virkelig teller? Det kan du se ved å følge livestreamen, med kampstart kl. 14:00 søndag 14.mai:

Football U17 2017: Åsane Seahawks vs Lura Bulls

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x