Livestream: Austrian Bowl 2017

I kveld er det klart for finalen i en av Europas desidert beste ligaer! Sendestart er kl. 18:40 og kampstart 20 minutter seinere når de to gigantene Vienna Vikings og Swarco Raiders Tirol skal kjempe om hvem som er Østerrikes beste lag i 2017!

Vi holder en knapp på laget fra Innsbrück, Swarco Raiders Tirol. Dacia Vikings fra hovedstaden Wien er imidlertid et av landets desidert mest meritterte lag, og det samme kan sies for deres mange år i Europatoppen. Raiders er på sin side en dominerende kraft i snart 20 år med en lang rekke Østerrikske og Europeiske mesterskap bak seg selv.

Raiders har også lenge vært et av Europas mest profesjonelt drevne lag. Som en artig kuriositet; i år 2000 drev undertegnede en ranking av Europas 25 beste lag, og når vi (Euro 25-rankingen) skreiv lagets navn som kun Tirol Raiders ble jeg raskt kontaktet av lagledelsen til Raiders som var svært opptatt av at sponsorens navn også var en del av lagnavnet.

Det sistnevnte kan nok virke litt pussig sett fra vår hjemlige andedam, men Raiders har vært en foregangsklubb på mange fronter og har utvilsomt lyktes godt med sitt prosjekt! Her kan du se årets Austrian Bowl og hvem som lykkes best i kveld!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x