Livestream: Bismarck Bucks vs Green Bay Blizzard

Innendørsfotballen lever i beste velgående! Arena League er riktignok historie, men Indoor Football League holder dampen oppe og er nå USAs ledende liga i innendørsfotball. Dette er årets første kamp i ligaen, og kickoff er kl. 02:05 norsk tid mellom et favoritt-tippet Green Bay-lag mot North Dakotas stolthet: Bismarck Bucks!

IFL hadde som mange andre idrettsligaer et skikkelig hvileskjær i 2020, men Green Bay Blizzard var et av topplagene i 2019. Bismarck Bucks hadde en ganske dårlig sesong det året, men kan tenkes å overraske i år. Indoor Football League er landsdekkende i USA, med lag fra Washington state i vest til Massachusetts i øst, fra North Dakota i nord til Arizona og Texas i sør. Totalt 12 lag over hele USA deltar i årets sesong. En del lag som deltok i 2019 står over til 2022 som en følge av Covid19-pandemien.

Hva kan du så forvente å se her? To lag som nok må finne formen, men som samtidig demonstrerer godt for deg hva arena-fotball er. Spillerne holder godt nivå, og de aller fleste har solid bakgrunn fra universitetsfotballen i tillegg til at enkelte har hatt visitter innom NFL.

Avspark i Resch Center, som er hjemmebanen til Green Bay Blizzard, er klokka 02:05 natt til lørdag norsk tid. Om du er oppe på det tidspunktet anbefales dette oppgjøret på det varmeste!

Bismarck Bucks at Green Bay Blizzard
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x