Livestream: Bolzano Giants vs. Milano Rhinos

Det er klart for toppoppgjør i Italia! Dustin Hawke Willingham og hans Bolzano Giants tar i mot trenergeniet Chris Ault og hans regjerende mestere hos Milano Rhinos i denne kampen med kickoff kl. 15:00!

Dustin Hawke Willingham. Foto: Henning Ringlund

Dette vil du ikke gå glipp av! Her har du anledning til å se Bolzano Giants med et sterkt angrep ledet av en Hawke Willingham som virkelig har funnet godformen tidlig. Fjorårets MVP i NM-finalen er altså å finne i Italia i år, og gjør det svært skarpt der.

Motstanden i dagens kamp er imidlertid hvassere enn lagene Giants har møtt så langt. Milano Rhinos er regjerende italienske mestere, og var uslåelige i fjor etter å ha fått inn trenerguruen Chris Ault – mannen som i stor grad står bak Pistol-offenset. Det var han som innførte det som hovedtrener hos University of Nevada, hvor de hadde utrolig suksess med angrepet ledet av en QB ved navn Colin Kaepernick.

Nå er Ault altså i Italia for andre året på rad, og spørsmålet er om Dustin Hawke Willingham og hans lagkamerater kan tukte et Rhinos som må regnes blant de klareste favorittene til den italienske tittelen også i år. Kampen har du her, og den begynner altså kl. 15:00:

Giants Bolzano vs Rhinos Milano

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x