Livestream: Highland CC vs Coffeyville CC

Fra NJCAA kan du i kveld se Highland ta i mot Coffeyville Red Ravens og deres norske LB Jørgen Sørå Gulbrandsen! Kickoff er kl. 20:00 og du kan se det hele live!

Hjemmelaget Highland Scotties begynte sesongen med en flott 30-14 seier over Fort Scott før de gikk på en skikkelig smell borte mot #1 rangerte Garden City. Det ble 58 poeng i favør sistnevnte lag, 0 for Highland.

Det bør være en overkommelig motstander LB #7 (men som står oppført med #25 på lagets spilleroversikt på nett) Jørgen Sørå Gulbrandsen og hans Coffeyville Community College, Red Ravens, tar for seg på denne kampen hos Highland. Historien tilsier riktignok at det ikke er gitt hvem som vinner her. Red Ravens har tapt 3 av de 4 siste oppgjørene lagene imellom; siste seier for bortelaget var i 2017.

#7 Jørgen Sørå Gulbrandsen. Foto: JM Henriksen

Den norske linebackeren med bakgrunn fra Lillestrøm Starfighters og Vålerenga Trolls har markert seg godt for Coffeyville. Laget begynte med et 10-33 tap for Hutchinson, før det i sist oppgjør ble seier med klare 38-10 mot Dodge City. I den første kampen hadde Gulbrandsen 6 taklinger, i den andre 2. Det betyr at han får en god porsjon spilletid, og du kan regne med å se ham underveis i dette oppgjøret også.

Link til livestreamen hos Highland CC finner du her


Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x