Livestream: Marshall @ UTSA!

Klokken 01:00 natt til søndag norsk tid er det duket for livestream fra San Antonio i Texas når toppdivisjons-lagene UTSA og Marshall møtes i college-fotballen!

Hos Marshall finner du den norske punteren/kickeren Kåre Vedvik, som har gjort seg meget sterkt bemerket så langt i sesongen, og blant annet hadde det lengste puntet i college-fotballens toppdivisjon på svært mange år:

I kveldens kamp møter Marshall, som er 7-3, University of Texas-San Antonio. UTSA Roadrunners, som laget heter, er 5-4 hittil. De spiller på hjemmebane i Alamodome og er et habilt lag, men det spørs om ikke Marshall Thundering Herd får et aldri så lite favorittstempel allikevel.

Marshall har alt i alt hatt en solid sesong etter at fjoråret var heller labert. I årene før det igjen hadde de bunnsolide Rakeem Cato på QB og gjorde det ganske så skarpt. I år er laget totalt sett solid over mange posisjoner uten at det utmerker seg spesielt på én posisjon. Det er allikevel verdt å holde et spesielt øye med en spiller som WR Tyre Brady. I forsvar er det særlig linebacker-rekka ledet av Chase Hancock som er verdt å følge med på. Special Teams? Kåre Vedvik, naturligvis. Han er en av college-fotballens desidert beste puntere, og holder i tillegg habilt nivå som kicker.

Hos UTSA er det først og fremst DE Marcus Davenport og LB Josiah Tauaefa det handler om. Sistnevnte har vært ute med skade i snart 1 måned, så spørsmålet er hvor effektiv han kan være om han returnerer tidsnok til å se spilletid i kveld.

Lagene har kun møtt hverandre en eneste gang før i historien (UTSA er et rimelig nytt football-program), og da vant Marshall 34-10 hjemme i Huntington. Det var i 2013, og i år møtes lagene altså i San Antonio. Du kan se det hele her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x