Livestream: Parma Panthers vs. Milano Seamen!

Milano Seamen. Foto: Dario Fumagalli

Det er klart for semifinale i Italia, og det oppgjøret vi har tro på at kan bli den beste semifinalen i år! Kickoff er kl. 16:00, og det er legendariske Parma Panthers (bl.a. kjent fra boken ‘Playing for Pizza’ av John Grisham i tillegg til mange ganger italienske mestere) som møter laget med ligaens beste navn: Milano Seamen!

Begge disse lagene har gjort det skarpt i år, og det er naturligvis derfor de befinner seg i semifinalen. Panthers har kun ett tap – mot Milano Rhinos, laget som knuste Bolzano Giants i den andre semifinalen og dermed er finaleklare. Seamen har på sin side tre tap, hvorav to i hjemlig liga: De tapte mot Rhinos, men også med tre poengs margin mot nettopp Parma Panthers. I tillegg tapte de klart mot Frankfurt Universe i en internasjonal kamp.

Det er vanskelig å si hvem som er favorittene i dette oppgjøret. Tyske Football-Aktuell holder Seamen som favoritt, men mange vil nok notere seg at Panthers altså vant oppgjøret mellom dem tidligere i år, samt har hatt en stigende kurve på banen som lover godt. Om du vil vite hvem som faktisk vinner, så kan du se livestreamen nedenfor, med kickoff satt til kl. 16:00!

SEMIFINALI: Panthers Parma vs Seamen Milano

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x