Livestream: Rotterdam Trojans vs. Leiden Lightning

Rotterdam Trojans

Hurra! Livestream fra Nederland! Her får du se laget fra Rotterdam, 010 Trojans, i kamp mot Leiden Lightning. Eller Lightning Leiden – vi blir litt forvirret over hvordan man i enkelte land setter lagnavnet foran bynavnet. I Nederland gjør de for sikkerhets skyld en miks basert på hvilket lag det er snakk om.

Rotterdam Trojans er en gammel traver som til og med har spilt på norsk jord; på midten av 1990-tallet spilte de EuroCup på Voldsløkka mot Trolls og vant med storspilleren Julius Grant III som primær motor. Sistnevnte ble senere hentet inn til nettopp Vålerenga, sannsynligvis fordi man husket at han brukte receiverne som levende gressklippere når han spilte DB.

Nok om det; den tiden er for lengst forbi. Trojans har ikke vært det fremste laget i Nederland på en stund (de var i finalen i fjor, men tapte 6-40 for Amsterdam Crusaders), men her møter de et lag vi mener de skal ha gode sjanser til å slå. Lightning er nemlig et stykke ned på rangstigen hos Nederlenderne rent sportslig. De to lagene møttes to ganger i fjor; begge med klar seier til Trojans. Kan det bli samme resultat også i år? Det er klart for serieåpning i Nederland, og du ser det hele her!

Livestreamen begynner kl. 13:30. Vi er usikre på om det er identisk med kampstart, eller om kickoff er kl. 14 – det finner du ut ved å benke deg foran skjermen kl. 13:30…:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x