Livestream: U19 Nordisk Danmark vs Sverige

Det er klart for Nordisk Mesterskap for U19-landslag, og første kamp er i dag med kampstart kl. 16:30! Sendingen begynner 5 minutter før avspark og livestreames av arrangøren, det danske forbundet. Du kan se det hele her!

Norge glimrer med sitt fravær når Nordisk Mesterskap avholdes i år, noe det dukket opp en del reaksjoner på når det ble klart for flere enn de få som kjente til situasjonen for bare noen uker siden. Forbundet har imidlertid vært ute med informasjon i kjølvannet av det, og sist uke informerte forbundet -Amerikansk Fotball Norge- om hva som lå bak:

Sverige, Finland og arrangørnasjonen Danmark er imidlertid på plass i Helsingør, og i dag er første oppgjør i et mesterskap som har sin siste kamp allerede på lørdag. Det er også et oppgjør på torsdag. Svenskene er favoritter i dagens kamp, men Danmark har i mange år nå vist at de virkelig kan få til ting på landslagsnivå; det er derfor ikke umulig at du kan få se et spennende oppgjør hvor seieren kan bikke begge veier!

Du får oversikt over startere i denne kampen her, og danskene har i tillegg lagt ut en informasjonsside om mesterskapet som du finner her.

PS! Alltid kjekt når disse to lagene møtes, av flere grunner

Livestreamen finner du her:

U19- Nordisk mesterskab DAN-SWE
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x